Voorlopige teamindeling en het schema zomertrainingen

=================================================================

Beste Apollo leden en ouders,

Het basketbal seizoen loopt alweer ten einde en de laatste competitiewedstrijden worden of zijn al gespeeld.
Namens de jeugdcommissie hopen wij dat u allen een goed seizoen heeft gedraaid en vooral dat al onze jeugdleden hebben genoten. Gefeliciteerd met alle behaalde resultaten.
Met deze brief willen wij u informeren over belangrijke data inzake het einde van het huidig seizoen en de start van het nieuwe. Lees daarom deze mail goed door!

• De laatste reguliere training zal plaats vinden op donderdag 26 april 2018.

• Bij voldoende inschrijvingen start de zomertraining op dinsdag 1 mei 2018. De kosten voor deze trainingen bedragen EUR 60,- voor 2x per week trainen in de Apollohal. U kunt uw zoon/dochter inschrijven via bijgaand google formulier:
    Betalingen zullen contant bij de eerste training moeten worden voldaan.

• Start van de trainingen voor het nieuwe seizoen 2018-2019 zal in juni bekend zijn. U krijgt hierover nog apart bericht.

Teamindelingen seizoen 2018-2019

• De voorlopige teamindelingen zullen op 14 mei 2018 worden gecommuniceerd via onze website http://vereniging.apollobasketball.nl/

• Voor de 3de, 4de en 5de teams willen we de indeling de komende weken definitief maken. Voor de selectieteams maken we de defenitieve na de zomervakantie.  Het kan dus zijn dat uw zoon/dochter uiteindelijk toch in een ander team wordt geplaatst.

Opzeggen lidmaatschap

• Wilt uw zoon/dochter volgend seizoen niet meer (spelend) lid zijn van onze club verzoeken wij de uitschrijving voor 1 mei 2018 te mailen naar secretariaat@apollobasketball.nl

Playoffs

• Onze U14-1 en U16-1 jongens hebben de playoffs definitief bereikt. Zij zullen eind van deze maand halve finales spelen en natuurlijk hopen we op finale plekken. Onze U18-1 jongens zijn nog grote kanshebbers voor een halve finale plek. Mocht u onze jongens willen supporten zijn jullie natuurlijk van harte welkom in de Apollohal om te komen aanmoedigen. De halve finales zijn in het weekend van 28 april en 5 mei.  De finale is in het weekend van 12 mei. Hou voor exacte data en tijden onze website in de gaten.

Namens het hele jeugdbestuur wil ik u een fijne zomer toewensen en we zien u graag na de zomerbreak weer terug in de hal.

Met vriendelijke basketbal groet,

Bas Schotte

**************************************************************

Spelregelbewijs

In het streven naar een veilig sportklimaat is het belangrijk dat basketballers de regels beheersen.

Alle spelers vanaf 14 jaar en spelers die nog geen F-diploma hebben zijn verplicht dit bewijs te
gaan halen. Eerst moet men het spelregelbewijs halen via de BasketballMasterz website en daarna volgt
een praktijkcursus.

www.basketballmasterz.nl

Voor 1 mei moet het spelregelbewijs gehaald zijn anders kunnen we je niet indelen voor het volgend
seizoen.

Alle spelers die reeds hun F-diploma hebben behaald, hoeven het bewijs niet te halen. Zij hebben de spelregels al geleerd in de scheidsrechtercursus.

Om het spelregelbewijs te halen, moet je eerst vijf levels doorlopen. Elke level heeft tien vragen en je moet er telkens eentje meer goed hebben.

Bij level 1 moet je minstens vijf juiste antwoorden geven. Bij level 2 dus zes. Bij level 3 zeven, bij level 4 acht en bij level 5

negen. Deze vijf levels kun je opnieuw doen, zo vaak als je wilt. Tot je klaar bent voor de eindtoets. Deze heeft twintig vragen, waarvan je er zestien (of meer) goed moet hebben.

Om van start te gaan moet je eerst je account activeren met je ”activeringscodes” deze ontvang je binnenkort via de mail.

We wensen je heel veel succes!!

Jeugdcommissie BC Apollo

**************************************************************