USA trip 2017

Beste leden van BC APOLLO Amsterdam,

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een nieuwe USA Tour die gaat plaatsvinden van donderdag 16 – vrijdag 24 februari 2017. Het belooft weer een prachtige reis te worden. We verblijven dus in New York (3 nachten) en Washington (4 nachten). Tijdens de reis spelen alle spelers wedstrijden tegen High schools in New York en Washington. Hieronder vast een voorproefje van het programma.

Manhattan

Seton Hall Pirates

Donderdag 16 februari 2017

Amsterdam – New York JFK